8 daripada aksesori meja putar terbaik untuk ketuanan vinil

 

Sama ada anda baru mendapat meja putar peringkat permulaan pertama anda atau sedang dalam perjalanan untuk membina koleksi rekod yang sempurna, anda sedang mencari idea hadiah yang menarik untuk seseorang yang mempunyai atau mempunyai pepijat rekod. Terdapat kemungkinan bahawa

Sebahagian daripada keseronokan menikmati vinil ialah kekurangan sedikit peningkatan dan aksesori yang boleh anda gali untuk mengurus rekod anda dan menyediakannya untuk bunyi yang terbaik, daripada kit pembersihan dan penyimpanan hingga alas slip dan pemberat. , alat penentukuran, dsb. Kami telah mengumpulkan aksesori pemain rekod terbaik untuk membawa kehidupan berputar anda ke peringkat seterusnya.

Tolok skala daya stylus meja putar digital Neoteck pada pinggan.
Derek Malcolm/Aliran Digital

Tolok Skala Daya Stylus Meja Putar Digital Neoteck

Mata Kuat

 • Pengukuran berat daya pengesanan stylus yang tepat
 • padat dan mudah alih
 • mesra pengguna

Tidak, ini bukan skala digital kecil untuk rumpai (jangan gunakan untuk itu). Tujuan tunggal tolok daya pengesan stylus adalah untuk memastikan berat jarum meja putar yang ditolak ke bawah pada rekod adalah tepat supaya anda mendapat bunyi yang terbaik dan tidak merosakkan rekod atau stylus anda. . Jadi, dalam satu cara, ini mungkin memberi keseronokan rumpai yang disebutkan di atas. Anda boleh mencari berat kebanyakan kartrij di sana). Banyak meja putar moden telah pun ditentukur di kilang atas beberapa sebab. Anda mungkin mahu mengambil tolok daya. Pertama, tiada jaminan bahawa ia akan menahan berat yang betul di luar kotak. Kedua, tolok ialah cara yang paling mudah dan tepat untuk menetapkan dan menyemak pemberat daya pada meja putar baharu yang perlu anda sediakan sendiri. Alatan adalah tidak ternilai.

Tolok Skala Daya Stylus Meja Putar Digital Neoteck 0.01g/5.00g Lampu Latar LCD Biru untuk Kartrij Phono Tonearm

Tolok Skala Daya Stylus Meja Putar Digital Neoteck

Femelti merekodkan berat meja putar.

Femeli 304 gram berat meja putar

Mata Kuat

 • Mengurangkan resonans dan getaran
 • Muat di bawah penutup habuk tertutup
 • Membantu menstabilkan rekod yang herot

Menambah pemberat rekod pada kit vinil anda boleh melakukan beberapa perkara untuk meningkatkan bunyi rekod anda, dan berat penstabil daripada Femeli ini ialah pilihan pertengahan jalan yang murah yang berfungsi dengan baik untuk kebanyakan orang. Dalam gram (julat berat hingga 3 paun), berat ini membantu meredakan getaran yang dihantar dari rekod ke stylus, meningkatkan sentuhan antara rekod dan pinggan untuk mengelakkan gelinciran. Selain itu, jika anda mempunyai rekod dalam koleksi anda yang condong sedikit, pemberat rekod akan meratakannya dan menambah baik cara stylus menjejaki alur. Berat rekod datang dalam pelbagai bentuk dan saiz, tetapi saya memilih yang ini kerana ia tidak mengganggu dan muat di bawah penutup habuk tertutup. Walau bagaimanapun, meja putar mungkin mempunyai cadangan berat tertentu. Semak dengan pengeluar pemain anda kerana berat terlalu banyak boleh mengatasi motor.

FEMELI Penstabil Berat Rekod Pengapit Berat Meja Putar - Muat Di Bawah Penutup Habuk Pemain Rekod LP Cakera Vinil Meja Putar Profil Rendah (Hitam)

Femeli 304 gram berat meja putar

Berus anti-statik tak terhingga pada rekod.

Berus rekod antistatik tak terhingga

Mata Kuat

 • Pertahanan terbaik terhadap habuk dan kotoran
 • murah
 • bulu gentian karbon

Berus anti-statik ialah alat yang paling biasa digunakan untuk menyimpan rekod bebas habuk. Lakukan anugerah bulu gentian karbon ini pada semua vinil sebelum dan selepas penjanaan semula. Berus anti statik konduktif memungut segala-galanya daripada habuk ke rambut haiwan peliharaan dan serpihan lain dan mengeluarkannya daripada rekod anda untuk mengekalkan rekod dan stylus anda dengan lebih baik. Ia amat diperlukan.

Berus Pembersih Rekod Audio Tanpa Batas - Berus Rekod Antistatik Gentian Karbon Pembersihan Vinil

Berus rekod antistatik tak terhingga

tikar meja putar pemain rekod gabus Pro-Ject Audio.
perniagaan

Tikar Meja Putar Pro-Ject Audio Cork it

Mata Kuat

 • Mengelakkan tergelincir borang rekod
 • Menyediakan beberapa anti-resonans
 • Mengurangkan elektrik statik pada rekod

Meja putar anda mungkin disertakan dengan alas pinggan getah atau kain felt yang lebih biasa atau tidak. Perdebatan mengenai mana yang terbaik, tetapi ramai yang berpendapat bahawa ia adalah bahan terbaik untuk rintangan gelincir, pengasingan resonans, dan pengurangan statik. gabus. Pro-Ject Audio ialah salah satu pengeluar peralatan audio dan meja putar terbaik dalam perniagaan. Tikar ini dibuat dengan baik dan harga yang berpatutan (anda boleh mendapatkannya dengan lebih murah di Amazon), dengan pilihan yang lebih mahal tersedia. tikar komposit gabus getah Menyediakan ciri anti-resonan tambahan.

PRO JECT Cork It Tikar Meja Putar

Tikar Meja Putar Pro-Ject Audio Cork it

Platform pengasingan bunyi IsoAcoustics zaZen dengan meja putar.

Platform pengasingan bunyi IsoAcoustics zaZen

Mata Kuat

 • Penampilan yang canggih, selaras dengan meja putar
 • Menghalang resonans dan melangkau
 • bahan berkualiti tinggi

Anda mungkin perasan tema larian dalam beberapa cadangan aksesori ini: anti-resonans. Getaran yang tidak diingini adalah musuh apabila ia berkaitan dengan pemain rakaman. Oleh kerana stylus dan kartrij meja putar adalah mekanisme yang sangat sensitif, ia bukan sahaja mahir menangkap semua bunyi hangat dalam alur rekod, tetapi ia juga boleh dipengaruhi oleh getaran ambien seperti tapak kaki. . Seperti bunyi gemuruh dari pembesar suara berdekatan. Platform pengasingan zaZen daripada IsoAcoustics ini adalah seperti platform terapung yang melindungi meja putar anda (yang juga boleh mempunyai pembesar suara dipasang padanya) daripada getaran ini, jadi anda boleh melangkau kanak-kanak menari di hadapannya, sebagai contoh. , untuk mencipta yang lebih stabil permukaan. untuk meja putar anda melakukan kerja. Mereka datang dalam dua versi, satu dengan berat maksimum 25 paun dan versi lebih mahal sedikit yang boleh mengendalikan sehingga 40 paun.

Platform Pengasingan Siri IsoAcoustics zaZen 17" Lebar x 15" D: zaZen I (sehingga 25 paun)

Platform pengasingan bunyi IsoAcoustics zaZen

Melabur dalam lengan rekod plastik dengan bahagian luar vinil.

rekod lengan luar

Mata Kuat

 • Lindungi rekod anda daripada habuk
 • plastik yang jelas dan tahan lama

Keburukan

 • Bahagian atas mungkin meleding dari semasa ke semasa

Ini lebih mudah sedikit. Lengan rekod luar plastik ialah cara terbaik untuk melindungi vinil anda daripada habuk dan bahan cemar lain semasa rekod anda sedang menunggu untuk dimainkan atau disimpan. Ia cukup besar untuk memuatkan LP 12″ (pelbagai cakera tunggal atau berganda) dengan selesa dan plastiknya tahan lama selama bertahun-tahun (cukup jelas untuk melihat karya seni album di bawah).

Melabur Dalam Vinyl 100 Clear Plastic Protective LP Outer Sleeve 3 juta. kulit album lengan rekod vinil 12.75" ×12.5" Sediakan perlindungan yang mencukupi untuk koleksi LP anda
Lengan rekod plastik dalam Mobile Fidelity dipasang pada meja putar.
Derek Malcolm/Aliran Digital

Lengan Rekod Dalaman Antistatik Mudah Alih Fidelity

Mata Kuat

 • Melindungi rekod dalam lengan
 • Rawatan anti-statik untuk mengelakkan habuk dan rambut haiwan peliharaan
 • Alternatif yang baik untuk lengan kertas

Lengan kertas yang disertakan dengan kebanyakan rekod tidak bagus. Ia melelas dan lama kelamaan, tepi plastik tajam rekod anda boleh menembusinya dan mendedahkan anda kepada bahaya kemalangan. , melindungi rekod dalam lengan kadbod luar dan menghalang elektrik statik. Jika anda menggabungkannya dengan lengan luar di atas, ia sesuai untuk disimpan sebagai koleksi.

MOBILE FIDELITY SOUND LAB Lengan Dalam - MOFI MFSL (50 Lengan Rekod)

Lengan Rekod Dalaman Antistatik Mudah Alih Fidelity

Kaki pembesar suara Monoprice Monolith 18 inci.

Stand pembesar suara Monolith 18 inci daripada Monoprice

Mata Kuat

 • Pembinaan keluli yang kukuh
 • Menampung sehingga 75 lbs
 • Warna hitam yang mudah dipadankan dengan mana-mana pakaian

Keburukan

 • Bukan rupa yang paling bergaya

Dirian pembesar suara tidak dikaitkan secara langsung dengan meja putar, tetapi ia menyumbang kepada keseronokan keseluruhan dan estetika meja putar dan tetapan stereo, jadi kami akan membenarkannya. Satu set dirian pembesar suara yang boleh memuatkan pembesar suara rak buku sehingga 75 paun adalah sesuai untuk memastikan pembesar suara anda tidak berada di bumi. Ini membolehkan pembesar suara lebih dekat dengan paras telinga untuk mendengar yang ideal dan membantu mengurangkan resonans dan getaran yang boleh dilalui oleh pembesar suara melalui lantai. Dirian monolit ini menampilkan pancang lantai boleh laras untuk meningkatkan lagi sifat anti-resonans untuk bunyi yang lebih baik (lihat Platform Pengasingan di atas). Penyangga ini diperbuat daripada penyangga keluli yang kukuh (yang boleh diisi dengan pasir untuk anti-resonans tambahan) dan mempunyai tapak lantai yang lebar dan pad getah pada platform pembesar suara untuk mengelakkan pembesar suara daripada tergelincir. Ia menghalang anda daripada terjatuh. Ketinggian mereka berkisar antara 18 hingga 32 inci.

Monolith 18

Stand pembesar suara Monolith 18 inci daripada Monoprice

Pembahagi Rekod Vinil OrigoDeco.

Pembahagi Rekod Vinil OrigoDeco

Mata Kuat

 • papan lapis yang sejuk
 • bekerja secara menegak atau mendatar

Salah satu masalah terbesar yang dihadapi pengumpul rekod ialah memutuskan perkara yang hendak diputar. Menyemak imbas rak dan peti adalah salah satu cara untuk mencari inspirasi, tetapi apabila anda mempunyai koleksi yang besar, sukar untuk mencari album yang sempurna dengan segera. Papan lapis ini, pembahagi bertanda abjad menggelongsor secara menegak atau mendatar antara vinil dan sedia untuk dipotong. Sekarang semua yang perlu dilakukan ialah memutuskan sama ada anda mahu mengklasifikasikan Bowie sebagai D atau B.

Pembahagi Rekod Vinyl OrigoDeco - Pembahagi Rekod Abjad az Pembahagi Sedang Dimainkan - Dua Belah - Mendatar & Menegak - Set 8

Pembahagi Rekod Vinil OrigoDeco

Pilihan editor

 

 

Source link

Verified by MonsterInsights